Уважаваният доц. д-р Иво Димитров, който е парашутист-офицер от резерва на

...
Уважаваният доц. д-р Иво Димитров, който е парашутист-офицер от резерва на
Коментари Харесай

Наградиха уважаван доцент от Пловдив с почетен плакет в Народното събрание

Уважаваният доц. доктор Иво Димитров, който е парашутист-офицер от запаса на Българската войска, беше награден с почетен плакет на Народното събрание от ръководителя на Народно събрание - господин Росен Желязков. Поводът е „ 18-ти октомври - Ден на парашутиста от БА " и 80-та годишнина от първия военен ден на Парашутната тайфа - Първото парашутно отделение в БА.

Отличието му бе връчено за почтена и доблестна работа в Специалните сили на БА, важен принос и заслуги във възобновяване и популяризирането на историята и издигане престижа на Българските парашутисти у нас и в чужбина, безвъзмездното и абсолютно спонсориране на мероприятията от Годишните стратегия на Съюз на българските писатели, принос в развиването и достиженията в региона здравния мениджмънт, информатиката и е-лидерството в страната.Дарителството и материалното подкрепяне за него са идея.

Доц. Иво Димитров има огромен принос в работата на Комисията за битка с корупцията и спор на ползи в 44-то и 48-то Народно заседание в качеството си на консултант.

Доц. доктор Иво Димитров е Ректор на интернационално висше учебно заведение по информатика и е-лидерство „ Махатма Ганди " и е доцент в Катедра „ Здравен мениджмнт " във ВУАРР – гр. Пловдив. Член е на съвета на шефовете на ТЕХ Парк Пловдив, Управител на институт по информация и новаторски технологии – Пловдив и Зам. Председател на УС на Долина за дълбокотехнологични нововъведения - Пловдив
Активно взе участие в активността и мероприятията на Международната полицейска асоциация като неин член.

През последните няколко години, с помощта на дейната си активност и заслуги в разнообразни области и доцент Д-р Иво Димитров е отличен с голям брой награди и грамоти:
-       Почетен знак на град Пловдив,
-       Почетен знак от министъра на Вътрешните работи на Република България,
-       Почетен знак на Института на Министерство на вътрешните работи,
-       Почетна грамота и грамота от Специални сили – Пловдив;
-       Грамота от Командването на Специални сили, 
-       Медал от Министъра на Отбраната;
-       Почетен плакет от Международната полицейска асоциация;
-       Почетна грамота и Почетен плакет от ОДП Министерство на вътрешните работи – Пловдив;
-       Почетна грамота и Почетен знак от Факултета по публично здраве на Медицински университет София;
-       Юбилеен знак: 140 година Министерство на вътрешните работи от Министъра на вътрешните работи;
-       Юбилеен орден „ 75 години от втората международна война “ от Министъра на отбраната;
-       Плакет за ЕОЛЕКС – Косово.

През годините доцент доктор Иво Димитров е взимал интензивно присъединяване и е подпомагал провежданите мероприятия на Съюза като е проявявал благотворителност и доброта. Има безценен персонален принос за обезпечаване на нова модерна страда на Ректората на МУ – гр. София. Финансово е подкрепил построяването на нова черква и нов дом на Пловдивската Митрополия. Има персонално присъединяване с дарения в дарителките акции за потърпевшите отнаводнението в Карловско и при земетресението Република Турция, както и присъединяване в редица други благотворителни мероприятия.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР